U četvrtak humanitarni sajam ‘Ususret slatkom Božiću’

 

U organizaciji Srednje škole Metković, Ustanove za kulturu i sport Metković te TZ grada Metkovića na Trgu kralja Tomislava u četvrtak, 22. prosinca s početkom u 10 sati održat će se humanitarni sajam ‘Ususret slatkom Božiću’.

Cilj ovog događanja je upoznati sugrađane te goste s kolačima i slasticama koje su nekada naše bake pripremale za Božić. Osim prodaje po simboličnim cijenama, moći će se uzeti i recepti, kako priprema ovih slastica ne bi otišla u zaborav, već da svatko ima priliku za Božić napraviti neki od tradicijskih kolača.

Želja_baner
Napoleon_baner

Na licu mjesta će se kuhati čaj i vino, te pripremati fritule i bakalar, pa se možete ugrijati i osladiti uživajući u prigodnom programu i fotografirati se za uspomenu s Djedom Božićnjakom. Manifestacija je humanitarnog karaktera jer će sav prihod od prodanih kolača, slastica, ukrasa za bor i ostalog što naprave i pripreme učenici te njihovi profesori iz Srednje škole Metković ići za Udrugu mladih o. Ante Gabrića. Svoje radove će također izlagati Udruge Život, o. Ante Gabrić i Prijatelj, Dom za odrasle osobe i rehabilitaciju, te naši kreativci. U glazbeno- recitatorskom programu nastupit će Dječji vrtić Metković, Dječji vrtić Leut i Srednja škola Metković.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content