‘Zaželi i ostvari 2’ – priča Marinka Vukojevića i Ivanke Ramić

 

Grad Metković provodi projekt ‘Zaželi i ostvari 2’ u sklopu kojega zaposlene žene brinu o krajnjim korisnicima. U nastavku je priča o Marinku Vukojeviću i Ivanki Ramić koju prenosimo u cijelosti. 

Za našu priču o radu na projektu „Zaželi i ostvari 2“ posjetili smo našeg dragog korisnika gospodina Marinka Vukojevića. Marinko je desetljećima radio kao profesor u srednjoj školi u Metkoviću te je kroz svoj radni vijek svojim učenicima pružao potrebno znanje i samim time ih pripremao za što bolji i kvalitetniji život.

Gospođa Ivanka Ramić je dio projekta „Zaželi i ostvari 2“, kojim se zapošljavaju dugotrajno nezaposlene žene. Opis njenog posla je briga o krajnjim korisnicima. Gospođa Ivanka trenutno vodi brigu o 7 krajnjih korisnika, a jedan od njih je i gospodin Marinko Vukojević.

Gospodin Marinko nam je kroz priču ukazao na važnost ovog projekta, govoreći kako je projekt za obje strane istovremeno koristan i plemenit, jer su sve zaposlene žene putem projekta ostvarile radni odnos, a krajnji korisnici dobili bolju kvalitetu života.

Našu zaposlenicu Ivanku istaknuo je kao kvalitetnu i odgovornu osobu u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova, ali i osobu koja u svakom trenutku i nakon radnog vremena uvijek rado stoji na raspolaganju kako njemu, tako i ostalim korisnicima, pa čak i izvan okvira dogovorenih poslovnih aktivnosti.

Zahvaljujemo Ivanki i Marinku na odvojenom vremenu, isto tako i na ukazanoj važnosti ovog projekta koji uvelike doprinosi u prepoznavanju potreba naših dragih sugrađana i povećanju kvalitete njihova života.

Projekt „Zaželi i ostvari 2“ (UP.02.1.1.16.0396) sufinanciran je sredstvima EU ( Europski socijalni fond), Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ ( 2014 – 2020) te poziva na dostavu projektnih prijedloga „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena – faza III.

Nositelj projekta je Grad Metković, dok su partneri na projektu: Hrvatski Zavod za zapošljavanje – Područni ured Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, Općina Kula Norinska te Udruga Dobra.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content