Home Najave Noć muzeja: ‘Pričajmo po starinski’ u Prirodoslovnom muzeju Metković

Noć muzeja: ‘Pričajmo po starinski’ u Prirodoslovnom muzeju Metković

Posljednji petak u siječnju tradicionalno je rezerviran za Noć muzeja koja se ove godine odvija pod krilaticom 'Muzeji su važni!'.

 

Posljednji petak u siječnju tradicionalno je rezerviran za Noć muzeja koja se ove godine odvija pod krilaticom ‘Muzeji su važni!’.

Nadamo se da ćete 27. siječnja od 18 sati rado pohoditi Neretvanske muzeje, a među njima i Prirodoslovni muzej Metković koji će biti otvoren do 22 sata.

Ovo je večer bez interneta, važna je živa riječ i sjećanja koja  će se nakon ove Noći muzeja prenositi i dalje od usta do usta. Tako je u Prirodoslovnom muzeju Metković organizirana večer pod nazivom „Pričajmo/ učimo/ dijelimo sjećanja po starinski u muzeju“ od  19 do 21 sati.

„S vama će naši sugrađani podijeliti svoja sjećanja  ma sadnju i otkup duha u zgradi Vage, kako je bilo živjeti u njoj, lovne  i ribolovne zgode i nezgode, kako je bilo živjeti u Metkoviću i Neretvi tih davnih godina kada je i ova naša prekrasna zbirka nastala.  Naravno da ste svi pozvani uz topli čaj prisjetiti se svojih doživljaja ili podijeliti sjećanje na priče svojih starijih ukućana“, poručili su iz Muzeja.

Napomena: Posjet svim stalnim i izložbenim postavima u Noći muzeja je besplatan u terminu od 18 do 22 sat.

 

Exit mobile version
Skip to content