Home Najave Kino ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Operacija Fortune: Prevara stoljeća’, ‘Priče iz Skrivenoga grada’...

Kino ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Operacija Fortune: Prevara stoljeća’, ‘Priče iz Skrivenoga grada’ i ‘Babylon’

U Kinu 'Pobjeda' Metković ovoga vikenda na rasporedu su tri filmske projekcije – 'Operacija Fortune: Prevara stoljeća', 'Priče iz Skrivenoga grada: Neustrašiva Dina' i 'Babylon'.

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković ovoga vikenda na rasporedu su tri filmske projekcije – ‘Operacija Fortune: Prevara stoljeća’, ‘Priče iz Skrivenoga grada: Neustrašiva Dina’ i ‘Babylon’.

U petak, 27. siječnja s početkom u 19:30 na rasporedu je film ‘Operacija Fortune: Prevara stoljeća’ – nova akcijska komedija s Jasonom Stathamom u ulozi super špijuna.

Super špijun Orson mora pronaći i zaustaviti prodaju nove ubojite tehnologije koju prodaje milijarderski krijumčar oružja Greg Simmonds. Nevoljko udružen s ekipom najboljih operativaca na svijetu, Fortune i njegova ekipa regrutiraju najveću hollywoodsku filmsku zvijezdu Dannyja Francesca, da im pomogne u njihovoj misiji spašavanja svijeta.

 

U subotu, 28. siječnja u 17 sati na rasporedu je animirani film ‘Priče iz Skrivenoga grada: Neustrašiva Dina’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Vječno optimistična kuoka po imenu Dina ima nemoguć san – pobijediti u ‘Najstrašnijim igrama na svijetu’.

Skriveni grad vrvi od priprema za ‘Najstrašnije igre na svijetu’, globalni spektakl u stilu Olimpijskih igara koji dočekuje najžešće, najsmrtonosnije i najstrašnije životinje iz cijelog svijeta koje se natječu za željnu titulu ‘Najstrašnije životinje na svijetu’. Ljupka i nasmijana kuoka po imenu Dina ima kolosalan san; postati NAJstrašnija životinja na svijetu! Nevoljko zamolivši pomoć drskog bivšeg prvaka, morskog krokodila po imenu Frankie, Dina mora prihvatiti sve izazove ove slavne igre. Njezin je cilj nadvladati sve natjecatelje i dokazati svom gradu da pravi šampioni dolaze u svim veličinama!

U subotu, 28. siječnja s početkom u 19:30 na rasporedu je drama ‘Babylon’ – novi film oskarovca Damiena Chazellea s Brad Pittom i Margot Robbie.

‘Babylon’ je originalna priča epskih razmjera smeštena u Los Angeles  1920- ih. Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova u počecima Hollywooda.

Exit mobile version
Skip to content