Home Sport ‘Škola biciklizma’ – Biciklistički klub Metković započinje s upisom novih članova

‘Škola biciklizma’ – Biciklistički klub Metković započinje s upisom novih članova

Pozivaju sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže.

 

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova. Ove godine pod nazivom “Škola biciklizma” pozivaju sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže. Pripremili su za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja.

Kao i dosadašnjih godina, posebni naglasak stavljaju na djecu i njihov razvoj, tako da su u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu žele im približiti biciklizam kao sport te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018. g. i stariji.

„Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas. Kao član Biciklističkoga kluba Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih. Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na mob. 099 825 6646. Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača“, poručili su iz Biciklističkoga kluba Metković.

Exit mobile version
Skip to content