Subota u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Neustrašiva njuška’ i ‘Čarobni Mike: Posljednji ples’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 11. veljače na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘Neustrašiva njuška’ i ‘Čarobni Mike: Posljednji ples’.

Animirani film ‘Neustrašiva njuška‘, sinkroniziran na hrvatski jezik na rasporedu je u 17 sati.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Naoko neugledni pas Hank sanja velike snove. Toliko velike da želi postati pravi pravcati samuraj.

E sad, nije to baš tako jednostavno kao u snovima. Najgore od svega nije ni nepoznata zemlja, ni daleki put, ni neobična hrana koja uopće ne liči na pseću, već njegov strah kako izaći na kraj sa jedinim stanovnicima te zemlje – mačkama.

Hank, neodoljiv i lijepo odgojen pas ima za protivnika vrlo zločestog mačora, Ika Chu-a opakog vođu nepobjedive vojske samuraja. Ika nagovara pomalo naivnog Hanka da postane samuraj i glavni zaštitnik grad Kakamucho. Hank prihvaća ponudu ne sluteći prave namjere podloga Ika Chua. Srećom, u Kakamucho upoznaje Jimba, nekada velikog i karizmatičnog samuraja koji, mada ispočetka nevoljko, uzima Hanka pod svoje i uči ga “tajnama zanata”.

Sklopivši prvo istinsko prijateljstvo između mačke i psa, njih dvojica kreću na ludo i nezaboravno putovanje kako bi spasili grad Kakamucho od zlog Ika Chua. Na koncu Hank ispunjava svoje snove i spoznaje što uistinu znači biti samuraj.

U 19:30 na rasporedu je drama ‘Čarobni Mike: Posljednji ples’ – treći nastavak hit franšize sa Channing Tatumom i Salmom Hayek Pinault u glavnim ulogama.

“Magic” Mike nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu. Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Mike je prisiljen raditi kao barmen u Floridi. Nadajući se posljednjem dobrom provodu, Mike bježi u London s poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može odbiti…uz pokoju skrivenu namjeru. Kada Mike otkrije njen plan mora se zapitati, mogu li on i novi zgodni plesači koje će morati dovesti u formu izvesti nemoguće?

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content