Održano javno izlaganje Javne rasprave UPU Poslovne zone Meterizi i s time povezanih Izmjena i dopuna Prostornog plana grada

 

Grad Metković od 13. veljače pa do 14. ožujka 2023. provodi Javnu raspravu za UPU Poslovne zone Meterizi i s time povezanih Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Metkovića.

U Galeriji Gradskoga kulturnoga središta danas je održano javno izlaganje na kojem je zainteresiranima prijedlog Plana predstavio predstavnik tvrtke izrađivača mag.ing.arch. Ivan Kapović, a uz nazočnost višega savjetnika u Odsjeku za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU Grada Metkovića Milorada Dodiga.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Osnovna namjera Grada Metkovića je da ovim Planom omogući razvoj poslovno/proizvodnih kapaciteta, tako da se  prometno riješi križanje s važnom državnom cestom (D-9), a odgovarajućim Izmjenama i dopunama PPU bolje urede odredbe koje se odnose na svojevremeno određene lokacije veletržnice i heliodroma. 

Prijedlog  Plana  može se vidjeti na službenoj web stranici Grada Metkovića www.grad-metkovic.hr ili u prostorijama Grada Metkovića.            

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content