Kino ‘Pobjeda’ Metković – ‘Creed III’, ‘Marmaduke: Buntovnik na četiri noge’ i ‘Ona je rekla’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu tri filmske projekcije ‘Creed III’, ‘Marmaduke: Buntovnik na četiri noge’ i ‘Ona je rekla’.

U petak, 10. ožujka s početkom u 19:30 na rasporedu je sportska akcijska drama ‘Creed III’ – treći dio poznate boksačke franšize.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Nakon uspjeha u svijetu boksa, Adonis Creed napreduje i u karijeri i u obiteljskom životu. Kada se nakon odslužene zatvorske kazne pojavi njegov prijatelj iz djetinjstva, i nekadašnje boksačko čudo, Damian (Jonathan Majors) će zaželjeti priliku u ringu. Sučeljavanje bivših prijatelja više je od obične tučnjave. Kako bi poravnao račune, Adonis mora staviti svoju budućnost na kocku kako bi se borio protiv Damiana – borca koji nema što izgubiti.

U subotu, 11. ožujka s početkom u 17 sati na rasporedu je animirani film ‘Marmaduke: Buntovnik na četiri noge‘, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa.

Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju. Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa. Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

U subotu, 11. ožujka s početkom u 19:30 na rasporedu je drama ‘Ona je rekla‘. Projekcija će se održati u sklopu programa ‘Ženijalni dani’, a ulaz je SLOBODAN!

Ona je rekla (She Said) film je zasnovan na bestseleru New York Timesa “Ona je rekla: Kako je objavljivanje priče o seksualnom uznemiravanju rasplamsalo pokret”.

Carey Mulligan i Zoe Kazan u ovom filmu glume novinarke New York Timesa, Megan Twohey i Jodi Kantor. Priča koju su razotkrile pokrenula je pokret #Metoo te razbila desetljeća šutnje o temi seksualnih napada u Hollywoodu i zauvijek promijenila američku kulturu.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content