Radionica u sklopu izrade Krovnoga interpretacijskoga plana turističke destinacije Metković

U Galeriji Gradskoga kulturnoga središta Metković održana je radionica u sklopu izrade Krovnoga interpretacijskoga plana turističke destinacije Metković.

 

U organizaciji TZ grada Metkovića u Galeriji Gradskoga kulturnoga središta Metković održana je radionica u sklopu izrade Krovnoga interpretacijskoga plana turističke destinacije Metković.

Osim predstavnika tvrtke SPOT, izrađivača plana, na radionici su sudjelovali dionici razvoja i valorizacije turizma u destinaciji, odnosno predstavnici Grada Metkovića, na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom, gradskih i županijskih ustanova te turistički djelatnici.

Sudionici radionice razgovarali su o atrakcijama i resursima koje Metković kao turistička destinacija ima te mapirali najpotentnije interpretacijske motive i sadržaje koji će moći obogatiti te oplemeniti postojeću ponudu te stvoriti novu vrijednost u destinaciji.

Radionica je dio izrade Krovnoga interpretacijskoga plana turističke destinacije Metković. Sredstva za izradu dobila je Turistička zajednica grada Metkovića od strane Turističke zajednice RH, a putem Javnoga poziva za dodjelu potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima.

Exit mobile version
Skip to content