Životna borba Milene Barbir ulazi u odlučujuću fazu i treba našu pomoć!

 

Milena Barbir, neustrašiva majka i supruga iz Stabline pokraj Ploča, u zadnje je 3 i pol godine imala četiri teške operacije, na splitskoj Onkologiji primila je 50 doza kemoterapije, a na Radiologiji u Zagrebu preko 30 doza zračenja. Životna borba ove 38-ogodišnje žene-heroja ulazi u najdramatičniju, odlučujuću fazu i treba pomoć svih nas. Odmah, piše Rogotin portal. 

Mileni je za vrijeme trudnoće 2019. godine dijagnosticiran karcinom 4. stupnja, a nakon niza operacija, kemoterapija i zračenja, stanje joj se u posljednje vrijeme pogoršalo, jer su se iscrpile sve moguće dostupne regularne metode liječenja.

Kino_baner
Kino_baner

Preostale su joj samo alternativne metode liječenja koje još uvijek nisu ušle u postupak redovitog liječenja onkoloških pacijenata, što znači da su dostupne jedino u slučaju plaćanja kompletnog postupka. Cijena jedne od takvih metoda koja je dostupna u Hrvatskoj, konkretno u Zagrebu je oko 40 tisuća eura. To je iznos koji se želi prikupiti u humanitarnoj akciji „Pomozimo Mileni“, koju organiziraju Udruga Lađara Stabline i Mjesni odbor Stablina.
Stoga se pozivaju sve institucije i svi ljudi dobre volje da se uključe u ovu humanitarnu akciju solidarnosti, zajedništva i dobrote.

U tu svrhu otvoren je poseban račun u HPB banci:

IBAN: HR5823900011500248260

Poziv na broj: 99

Račun je aktivan od ponedjeljka.

Na ime Udruga lađara Stablina

Uz naznaku „Pomozimo Mileni „

Sva eventualna pitanja u svezi ove humanitarne akcije možete postaviti na:

Mob: 098 427668, 095 562 0334

Više pročitajte na portalu rogotin.hr.

Izvor i foto: Rogotin portal 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content