Održana završna konferencija projekta ‘Zaželi i ostvari 2’

 

Dana 22. ožujka 2023. godine u prostorijama Gradskog kulturnog središta u Metkoviću, održana je završna konferencija projekta „Zaželi i ostvari 2“ UP.02.1.1.16.0396.

Nakon uvodnoga pozdravnog govora predstavnice Grada Metkovića Sande Tomić, administrativni dio projekta predstavila je voditeljica projekta Marijana Barišić. Nazočnima su se obratili i predstavnica Općine Kula Norinska Sanja Vučković te predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje,  Područni ured Dubrovnik, Ispostava Metković Tomislav Bjeliš.

Metkovsko ljeto - baner
Gru_ baner

Na projektu je bilo zaposleno ukupno 30 pripadnica ciljanih skupina s područja Grada Metkovića i Općine Kula Norinska ( 25 s područja Grada Metkovića i 5 s područja Općine Kula Norinska) koje su se u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci brinule ukupno o 202 krajnja korisnika (osoba starije životne dobi i nemoćnim osobama).

Krajnjim korisnicima su sredstvima iz projekta mjesečno bili dodijeljeni paketi potrepština.

Za vrijeme trajanja projekta održana su dva partnerska sastanka te je napravljena priča o radu na projektu kako bi se javnost informirala o projektnim aktivnostima.

Projekt „Zaželi i ostvari 2“ UP.02.1.1.16.0396 je sufinanciran EU sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga “ Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III (UP.02.1.1.16) „

Nositelj projekta je Grad Metković, dok su partneri na projektu: Hrvatski Zavod za zapošljavanje Područni ured Dubrovnik, Hrvatski zavod za socijalni rad Područni ured Metković, Općina Kula Norinska, Udruga Dobra.

Vrijeme trajanja projekta je 8 mjeseci, dok je ukupna vrijednost projekta 196.854,47 €/1.483.200,00 kn

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content