U Metkoviću prezentirani Veteranski centri za branitelje

Riječ je o projektu Ministarstva hrvatskih branitelja, a putem kojeg je svim hrvatskim braniteljima, dragovoljcima i stradalnicima domovinskoga rata te njihovim širim obiteljima omogućena besplatna rehabilitacija u Veteranskim centrima za HB diljem Republike Hrvatske.

 

Predstavnici Ministarstva hrvatskih branitelja, ravnatelj Uprave za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć Ministarstva hrvatskih branitelja gospodin Dinko Tandara, general zbora u miru dr. sc. Josip Lucić i ravnatelj Doma hrvatskih veterana gospodin Zvonimir Kalčik, jutros su u Metkoviću održali Javnu tribinu na kojoj su prisutnima prezentirali Veteranske centre za hrvatske branitelje u Republici Hrvatskoj.

Riječ je o projektu Ministarstva hrvatskih branitelja na čelu s ministrom Tomom Medvedom, koji ima za cilj očuvanje zdravlja hrvatski branitelja i njihovih obitelji, a putem kojeg je svim hrvatskim braniteljima, dragovoljcima i stradalnicima domovinskoga rata te njihovim širim obiteljima omogućena besplatna rehabilitacija u Veteranskim centrima za HB diljem Republike Hrvatske. Za sada je riječ o novoizgrađena četiri centra u RH – Sinj, Šibenik, Petrinja i Daruvar, a po riječima gosp. Dinka Tandare u planu je izgradnja još tri centra.

Uz djelatnicu Ministarstva hrvatskih branitelja u Metkoviću gđu. Eleonoru Pavlović, Javnoj tribini je nazočio i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan te brojni branitelje i predstavnici braniteljskih udruga i organizacija s područja Metkovića i čitave doline Neretve.

Više možete pročitati na portalu Metkovic News.

Exit mobile version
Skip to content