Mladi rukometaši Metković – Mehanike drugi na Međunarodnom turniru u Rovinju, Dorijan Butigan proglašen najboljim igračem

 

Povodom uskrsnih blagdana mladi rukometaši Metković – Mehanike, generacija 2007./2008., su sudjelovali na Međunarodnom turniru u Rovinju YMP 2023., gdje su u jakoj konkurenciji domaćih, slovenskih i austrijskih ekipa osvojili odlično drugo mjesto.

Turnir su dečki iskoristili kao pripremu za završnicu državnog prvenstva hrvatske. Sve utakmice su bile čvrste i rezultatski neizvjesne osim finala gdje su bili uskraćeni za igranje kapetana Vrnoge zbog ozljede, a i veliki broj utakmica u malo vremena učinio je svoje. Najboljim igračem turnira u ovoj generaciji proglašeno je lijevo krilo Metković – Mehanike Dorijan Butigan.

Kino_baner
Kino_baner

„Posebno želim naglasiti kako su svi momci svoje minute maksimalno iskoristili predanom igrom i samim tim uz zajedništvo ostvarili ovako dobar rezultat. Dokaz je to kako se predanost, trud i timski rad uvijek isplate“, rekao je trener Miljenko Šprlje.

„Osobitu zahvalu u ime cijelog kluba želimo izraziti Dariju Jagiću i njegovim suradnicima na pozivu i izvanrednoj organizaciji turnira“, istaknuli su iz Metković – Mehanike uz vjeru da će i sljedeće godine sudjelovati na turniru.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content