Dani otvorenih vrata u Srednjoj školi Metković

 

Nakon završenog osnovnoškolskog obrazovanja, učenici osmih razreda donose važne odluke o izboru programa i zanimanja kojima će se posvetiti u svojoj budućnosti.

Kako bi se ispravno usmjerili Srednja škola Metković kroz Dane otvorenih vrata pružila im je potrebne informacije o nastavku obrazovanja, objavljeno je na stranici Škole. U sklopu Dana otvorenih vrata 4. i 5. svibnja 2023. godine učenici Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića Metković i Osnovne škole Stjepana Radića Metković su posjetili Srednju školu Metković. Profesori, stručni učitelji i učenici prezentirali su obrazovne programe i zanimanja te uputili učenicima potrebne informacije o upisu, zanimanjima koje škola nudi, načinu školovanja, upoznali ih sa školskim prostorom.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Učenicima su predstavljene Ekonomska struka, zanimanje upravni referent, područje građevinarstva, te ugostiteljstvo i turizam. Učenici Srednje škole potrudili su se pokazati učenicima osnovne škole kako se u školi radi i uči, te im olakšati njihov izbor zanimanja.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content