Petak u Kinu ‘Pobjeda’ – crtić ‘Drevna mišologija’ i ‘Klub zadovoljnih žena 2: novo poglavlje’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u petak, 12. svibnja na rasporedu su dvije filmske projekcije – animirani film ‘Drevna mišologija’, sinkroniziran na hrvatski jezik i romantična komedija ‘Klub zadovoljnih žena 2: novo poglavlje’.

U petak, 12. svibnja s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Drevna mišologija’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Na daleki put u drevnu Grčku vodi nas mlada i pametna mišica Pattie koja je oduvijek željela postati heroina. Pattie, uz mačka Sama, starog heroja Jasona i Argonaute, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Yolcosa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Yolcos krasi spomenik Zeusu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bijes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Yolcosa oduzima zlatno runo, koje im osigurava sretan i lagodan život, dajući im rok do kojeg moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava s najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz doba mitologije.

U petak, 12. svibnja s početkom u 20 sati na rasporedu je romantična komedija ‘Klub zadovoljnih žena 2: novo poglavlje’. Dugo iščekivani nastavak koji prati četiri najbolje prijateljice koje odlaze u Italiju na zabavno djevojačko putovanje koje nikad nisu imale. Kad stvari izmaknu kontroli i otkriju se tajne, njihov se opušteni odmor pretvara u avanturu koja se događa jednom u životu.

Legendarni kvartet ponovno se okuplja s ikonama povratnicama Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburgen u glavnim ulogama uz Craiga T. Nelsona, Giancarla Gianninija s Andyjem Garciom i Donom Johnsonom. Film su napisali Bill Holderman i Erin Simms, a Holderman se vraća kao redatelj.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content