Privremena regulacija prometa u ulicama kroz koje prolaze procesije na Tijelovo

 

Iz Grada Metkovića poslali su obavijest o privremenoj regulaciji prometa u ulicama kojima će proći procesije na blagdan Tijelova u župama sv. Ilije proroka i Nikole biskupa. 

Mole se vlasnici vozila u gradu Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulicama Vladimira Nazora, Paške Baburice, Oca Ante Gabrića i Ante Starčevića (od Trga do starog kina) da dana 8. lipnja 2023. godine za vrijeme procesije na Tijelovo, u vremenu od 17 sati do 22 sata, ne ostavljaju svoja vozila u navedenim ulicama radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska procesije iz crkve Svetog Ilije.

Kino_baner
Kino_baner

Mole se vlasnici vozila u gradu Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulicama Zagrebačka (od križanja sa Ulicom Alojzija Stepinca do križanja sa ulicom Put Narone), Put Narone (od trafostanice do Dodiga), Zrinskih i Frankopana (od Dodiga do križanja sa ulicom Alojzija Stepinca) i u ulici Alojzija Stepinca, da dana 8. lipnja 2023. godine za vrijeme procesije na Tijelovo, u vremenu od 17 sati do 22 sata, ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama radi nesmetanog i dostojanstvenog prolaska procesije iz crkve Svetog Nikole.

Za vrijeme procesije u gore navedenim ulicama uspostaviti će se privremena regulacija prometa te molimo građane za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content