U Metkoviću održana Završnica Lige početnica Dalmacije

 

ŽNK Neretva je dobila čast od Hrvatskog nogometnog saveza da po drugi puta organizira Završnicu Lige početnica Dalmacije. Na turniru je sudjelovalo 15 ekipa sa oko 290 djevojčica 2007. godište i mlađe i 2010. godište i mlađe, piše portal Metkovic News.

„Zahvaljujemo svima koji su pomogli da se ovaj turni održi po drugi put u Metkoviću. Zahvaljuemo sutkinjama, sucima, delegatima, dodjeljivačima nagrada te svim ekipama koje su sudjelovale i napravili jedan veliki događaj u našemu gradu koji ima za svrhu promociju ženskog nogometa u dolini Neretve i Dalmaciji i nadam se da će se nakon ovoga još više cura upisati u klubove, a posebno u nas te ovom prilikom pozivam sve curice iz doline Neretve da nam se priključe i upišu u ŽNK Neretva“,  rekao je sportski direktor ŽNK Neretva, Ante Boras te posebno zahvalio predsjedniku NK Neretva gosp. Stanki Vidoviću koji je bio šef organizacije ovoga turnira i Sportskoj zajednici Grada Metkovića koje je sve svoje resurse dala za organizaciju turnira.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Nagrade i priznanja ispred HNS dobili su suci i sutkinje završnoga turnira, a sve curice iz svih ekipa, njih oko 290 dobio je medalje a klubovi priznanja za sudjelovanje na ovome turniru.

Više pogledate na portalu Metkovic News.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content