U Metkoviću održana Završnica Lige početnica Dalmacije

Na turniru je sudjelovalo 15 ekipa sa oko 290 djevojčica 2007. godište i mlađe i 2010. godište i mlađe,

 

ŽNK Neretva je dobila čast od Hrvatskog nogometnog saveza da po drugi puta organizira Završnicu Lige početnica Dalmacije. Na turniru je sudjelovalo 15 ekipa sa oko 290 djevojčica 2007. godište i mlađe i 2010. godište i mlađe, piše portal Metkovic News.

„Zahvaljujemo svima koji su pomogli da se ovaj turni održi po drugi put u Metkoviću. Zahvaljuemo sutkinjama, sucima, delegatima, dodjeljivačima nagrada te svim ekipama koje su sudjelovale i napravili jedan veliki događaj u našemu gradu koji ima za svrhu promociju ženskog nogometa u dolini Neretve i Dalmaciji i nadam se da će se nakon ovoga još više cura upisati u klubove, a posebno u nas te ovom prilikom pozivam sve curice iz doline Neretve da nam se priključe i upišu u ŽNK Neretva“,  rekao je sportski direktor ŽNK Neretva, Ante Boras te posebno zahvalio predsjedniku NK Neretva gosp. Stanki Vidoviću koji je bio šef organizacije ovoga turnira i Sportskoj zajednici Grada Metkovića koje je sve svoje resurse dala za organizaciju turnira.

Nagrade i priznanja ispred HNS dobili su suci i sutkinje završnoga turnira, a sve curice iz svih ekipa, njih oko 290 dobio je medalje a klubovi priznanja za sudjelovanje na ovome turniru.

Više pogledate na portalu Metkovic News.

 

Exit mobile version
Skip to content