Usluga Zajednice braniteljskih zadruga na dRuralu

Zajednica braniteljskih zadruga putem platforme/marketplacea dRural nudu uslugu edukacije i savjetovanja o razvoju održivog poslovanja u ruralnim područjima. Usluga se nudi na hrvatskom i engleskom jeziku, te je moguće pružiti osobno i online.

 

Zajednica braniteljskih zadruga putem platforme/marketplacea dRural nudu uslugu edukacije i savjetovanja o razvoju održivog poslovanja u ruralnim područjima. Usluga se nudi na hrvatskom i engleskom jeziku, te je moguće pružiti osobno i online.

Riječ je o usluzi koja se na platformi/tržnici dRural nudi u sklopu projekta dRural kojemu je glavni cilj zajednički razvoj i implementacija digitalnog rješenja temeljenog na korištenju podataka iz postojećih uslužnih platformi koje građanima ruralnih područja pružaju višestruke inovativne usluge uz stvaranje mogućnosti za gospodarskim rastom i poboljšanjem kvalitete života. Namijenjen je pametnim ruralnim zajednicama, revolucionarnom projektu koji promiče holistički razvoj ruralne zajednice, održivost digitalne inovacije i socijalnu koheziju. Projekt nastoji postati referentno tržište usluga za europska ruralna područja. Zajednica braniteljskih zadruga uslugu je na dRural postavila u sklopu poziva za jednostavne usluge putem kojeg se pruža se potpora za postavljanje i promicanje usluga na izabranom regionalnom marketplaceu.

Našu uslugu možete pronaći na ovoj poveznici: https://drural.hr/…/edukacije-i-savjetovanja-o-razvoju…/. Educiramo i nudimo konzultacije o temama kao što su prednosti povezivanja ruralnih poduzetnika i poduzeća, među kojima su lakše prijave na pozive koji će osigurati sredstva iz EU fondova za razvoj njihovog ruralnog poslovanja, uz primjere uspješnih udruživanja i zadrugara te promicanje principa zadrugarstva. Educiramo ruralne poduzetnike o smjernicama poljoprivredne politike EU i mjerama koje podupiru poljoprivredne proizvođače. Cilj usluge je umanjiti razjedinjenost malih ruralnih poduzetnika, rascjepkanost proizvodnje te pomoći poljoprivrednim ruralnim poduzećima da bude jači i konkurentniji na tržištu, čineći poslovanje u ruralnim područjima primamljivijim.

Više možete vidjeti na marketplaceu/tržnici dRurala: https://drural.hr/  Više o samom projektu dRural možete vidjeti ovjdje: https://hrvatska.drural.eu/

Ovaj je projekt neizravno je financiran iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije Horizon 2020 u okviru projekta dRural (ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava br. 101017304).

 

 

Exit mobile version
Skip to content