DNŽ – produljen rok za zaprimanje zahtjeva za novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

 

Dubrovačko-neretvanska županija će i ove godine isplaćivati jednokratne novčane potpore za obitelji s četvero i više djece, a koje ostvaruju pravo na doplatak za navedenu djecu.

U tu svrhu u proračunu Županije osigurano je 39.817, 00 eura, a iznos potpore iznosi od 66,36 eura do 398,17 eura, ovisno o broju djece u kućanstvu za koju se ostvaruje pravo na doplatak za djecu,  kao i o tome dodjeljuje li općina/grad  gdje korisnik živi neke druge mjere pomoći .

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Ovim putem iz Županije pozivaju sve roditelje koji su korisnici doplatka za djecu za četvero i više djece da se jave kako bi ostvarili pravo na obiteljsku potporu Dubrovačko-neretvanske županije. Obrazac koji je potrebno ispuniti dostupan je na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije ili se može preuzeti  u pisarnici Županije (Gundulićeva poljana 1, Dubrovnik). Uz ispunjeni i potpisani obrazac potrebno je priložiti:

  • preslik kartice tekućeg računa roditelja, korisnika dječjeg doplatka
  • preslik osobne iskaznice roditelja, korisnika dječjeg doplatka

Dokumentacija se šalje na e-mail adresu:  jnpobiteljima@dnz.hr   ili  poštom na adresu: Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik najkasnije do 21. kolovoza 2023. godine.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete se obratiti na sljedeće kontakte:

Dubrovačko–neretvanska županija , Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje

  • Tel. 020/351-478 ili 351 470
  • e-mail: jnpobiteljima@dnz.hr

U nastavku se nalazi obrazac. 

Obrazac_2023

Odluka 4 i više djece – 2023

FOTO: DNŽ 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content