Ekipa PU DNŽ na malonogometnom turniru ‘Josip Jović’ osvojila četiri pobjednička pehara

 

Na 27. malonogometnom turniru „Josip Jović“ koji se tradicionalno održava u ljeto svake godine u Aržanu, u čast prvom poginulom hrvatskom redarstveniku Josipu Joviću rođenom upravo u Aržanu, pobjedu je odnijela malonogometna ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Turnir je trajao dva dana i na njemu je sudjelovalo 13 malonogometnih ekipa  i to po jedna ekipa iz 11 policijskih uprava, ekipa iz Ministarstva unutarnjih poslova u sjedištu i ekipa Antiterorističke jedinice policije Lučko.

Tim u sastavu Petar Marević i Boris Pavković iz Interventne jedinice policije PU dubrovačko-neretvanske, Ivan Marković, Robert Pijević, Dane Dominiković iz Postaje granične policije Metković, Marijo Batinović iz Službe kriminalističke policije, Tomislav Domić iz Policije postaje Ploče i vježbenik Mario Marić na čelu s voditeljem Juricom Batinovićem iz Interventne Jedinice policije pobijedili su pobjednika prošlogodišnjeg turnira,  momčad PU vukovarsko-srijemske.

Završna utakmica donijela je „čvrstu“ igru, a ekipa PU vukovarsko-srijemske imala je težak zadatak obraniti prijelazni pehar osvojen 2022. godine. Dubrovčani su kvalitetnom igrom izdominirali utakmicu rezultatom 5:2 u korist pobjedničke momčadi. Osim prvog mjesta, ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske osvojila je pehar za najboljeg golmana – Marija Batinovića, ali i za najboljeg igrača Maria Marića te pehar na koji su posebno ponosni – za fair play igru.
 
Malonogometni turnir uz pokroviteljstvo i potporu Ministarstva unutarnjih poslova organizira Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata Imotski u suradnji s IPA – Regionalni klub Splitsko-dalmatinska.

FOTO: PU DNŽ 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content