U subotu počinje 3. NL jug – Neretva gostuje kod NK Hrvatski vitez

U subotu počinje nova sezona 3. NL jug, a u prvom kolu NK Neretva ide na gostovanje u Posedarje kod NK Hrvatski vitez.

 

U subotu počinje nova sezona 3. NL jug, a u prvom kolu NK Neretva ide na gostovanje u Posedarje kod NK Hrvatski vitez.

U prvom kolu treneru Mariju Svaguši na raspolaganju neće biti kapetan Eduard Raguž dok svi ostali spremno iščekuju prvi sučev zvižduk.

Neretva je u ljetnom prijelaznom roku pojačala svoje redove, a plavo-bijeli dres su tako obukli:

Mateo Kolobara, talentirani 19-godišnjak nogometno školovanje stekao je u HŠK Zrinjski a pokriva pozicije u sredini terena.

Antonio Raguž, 23-godišnji napadač dolazi iz NK GOŠK Gabela, a u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao je za HŠK Zrinjski, NK Jadran LP, HNK Čapljina, NK Rudeš te GOŠK.

Mate Crnčević, bivši nogometaš Dinama i Željezničara s međunarodnim iskustvom ponovno je Iza Vage. 28-godišnji Metkovac ponikao je u Neretvi a pored Dinama i Željezničara igrao je za Cibaliju, Hrv. Dragovoljac, Aktobe, Akzhayik i Bjelovar. Svojim iskustvom, znanjem i liderstvom donijeti će mirnoću u vezni red Plavobijelih.

Luka Sušac, desni bočni prešao je iz redova NK GOŠK Gabela, a ponikao je u školi NK Široki Brijeg.
David Barišić, 18-godišnji Metkovac povratnik je iz HNK Šibenik gdje je proveo protekli period i nastupao za šibenskog prvoligaša u juniorskoj 1. HNL. Zaoštriti će konkurenciju u sredini terena.

Ante Jurković, talentirani 19-godišnji Metkovac plavo-bijeli dres ponovno je zadužio nakon 2 godine provedene u NK Osijek gdje je nastupao za juniorsku selekciju i Osijek 2.

Denni Cvjetičanin, 18-godišnji mladi napadač došao je iz HNK Čapljina gdje je u proteklim sezonama pružao zapažene predstave te skrenuo pažnju hrvatskih i bosanskohercegovačkih klubova.

Foto: Ilustracija 

Exit mobile version
Skip to content