OŠ Stjepana Radića – nova generacija prvaša prvi put u školi

 

“Dobro nam došla, draga djeco i dragi roditelji!… Dobro došli u vaš novi dom”, riječi su dobrodošlice koje su prvašima OŠ Stjepana Radića jučer uputili Luce Mioč i Luka Jurić iz 2.a te potom riječ prepustili ravnateljici OŠ Stjepana Radića – Metković, Boženi Nikoletić koja im je zaželjela uspješan i sretan početak školske godine, objavljeno je na stranici Škole. 

Kino_baner
Kino_baner

U prigodnom programu kojega je osmislila učiteljica Ana Ćužić nastupili su učenici 2.a razreda. Sara Krstičević je krasnoslovila Princezu sa zrna graška, Sara, Lana i Elena su otpjevale pjesmu Nije lako Bubamarcu, Edin i Ela su izveli igrokaz Prvašić i školska klupa, a Neđo i njegova družina hip-hop verziju pjesme Rima.

Potom su učiteljice (Marija Volarević, Dajana Marinović, Marijana Kljusurić, Aleksandra Lukić Skelić i Sanja Medić) prozvale svoje učenike – prvašiće, njih 90 raspoređenih u pet razrednih odjeljenja.

Ukupno je 94 prvaša upisano u OŠ Stjepana Radića – Metković, uz navedene još po jedno u PŠ Mlinište i u Posebnu odgojnu skupinu te dvoje u PŠ Bijeli Vir.

Tekst i fotografije: Krešimir Jurić

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content