Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Ubojstvo u Veneciji’, ‘Vrapčić Richard 2’ i ‘Zvuk slobode’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković ovoga vikenda na rasporedu su tri filmske projekcije – ‘Ubojstvo u Veneciji’, ‘Vrapčić Richard 2’ i ‘Zvuk slobode’.

U petak, 22. rujna s početkom u 20 sati na rasporedu je drama ‘Ubojstvo u Veneciji’. Kenneth Branagh vraća se u svoj zadivljujući portret detektiva Herculea Poirota u najnovijoj adaptaciji bezvremenske Agathe Christie.

Metkovsko ljeto - baner
Metkovsko ljeto - baner

Detektiv Hercule Poirot je u mirovini i živi povučeno u Veneciji. Usprkos vlastitom protivljenju, pozvan je na seansu na koju nerado odlazi. Kada gost bude ubijen u ukletoj palači u kojoj se održava seansa, Poirot je primoran vratiti se iz mirovine i ponovo upotrijebiti svoje svjetski poznate detektivske vještine. Poirot pritom otkriva skriveni svijet tajni i budi duhove zaboravljene prošlosti.

U subotu, 23. rujna s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Vrapčić Richard 2‘, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura. Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.

U subotu, 23. rujna s početkom u 20 sati na rasporedu je akcijska biografska drama ‘Zvuk slobode’ – film koji se temelji na istinitoj priči o užasnoj trgovini djecom.

Film govori o istinitoj životnoj priči Timothyja Ballarda, koji je dao otkaz u američkom Ministarstvu domovinske sigurnosti kako bi pomogao spasiti djecu koja su postala žrtve trgovine ljudima u Kolumbiji.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content