‘A odakle ste Vi, gospođo?’ – predstava Ksenije Prohaske u GKS-u Metković

 

‘A odakle ste Vi, gospođo?’ naziv je predstave koja je u Gradskome kulturnom središtu Metković na rasporedu u četvrtak, 28. rujna s početkom u 20 sati.

Riječ je o autorskome projektu cijenjene hrvatske glumice Ksenije Prohaske, a osim nje, ulogu u predstavu tumači Marijan Nejašmić Banić. Koautorica predstave je Ana Tonković, a režiju potpisuje Krešimir Dolenčić. Produkcija je Umjetnička organizacija Cabaret.

Kino_baner
Kino_baner

Radnja predstave odvija se kada Barbaru Oblak (Ksenija Prohaska) glavobolje dovedu do psihijatrijske ordinacije, a uz mnogo humora otvorit će se granice svih života koje je ona nosila u sebi, pitajući nas je li stvarnost zaista samo jedna ili je možda jednako stvarno i ono što izmislimo. Sve što nije prepušteno zaboravu čini našu sadašnjost koja se lakše podnosi uz osmijeh, a to će se najbolje pokazati trenucima u kojima se događa ova predstava. Dr. Mucić (Marjan Nejašmić Banić) nas vodi kroz seanse da bi osvijestio problem pacijenta, koji u principu uvijek negira i podešava prošlost onako kako mu se sviđa – a rješenje toga će vidjeti gledatelji koji dođu na predstavu.

Cijena ulaznice je 8 eura, a može se kupiti u GKS-u Metković svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati ili na blagajni uoči predstave.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content