BK Relaks- održana biciklijada u spomen na Igora Penavu

 

U nedjelju, 15. listopada u organizaciji BK Relaksa održana je biciklijada u čast njihovom kolegi biciklistu i nikad prežaljenom prijatelju Igoru Penavi. Priopćenje BK Relaks prenosimo u cijelosti. 

Simpatizeri, roditelji, obitelj i rodbina pok. Igora čekali su početak biciklijade u Gradskom parku gdje su se prigodno fotografirali i pozdravili sve sudionike. Tako su oko 10 sati biciklisti BK Relaksa, BK Metkovića i BK Ljubuškog te ovaj put i Igorov sin Ante krenuli magistralom prema Baćinskim jezerima. Vrijeme ih je poslužilo, tako da su cijelo vrijeme uživali u neretvanskom krajoliku.

Advent Metković-baner najnoviji
BANER

Osim Baćinskih jezera koja su bila konačni cilj i odmorište, također su biciklisti napravili i revijalni krug po Pločama u kojem je naš Igor proveo značajan dio života. Ovim putem želimo se zahvaliti gostoprimstvu domaćina Tace koji nam je omogućio svoj prostor u Beach baru Parić, Lovačkom društvu „Vranjak“ koji su se pobrinuli da se svi sudionici biciklijade okrijepe ukusno pripremljenom hranom. Zahvala ide i Pekari „Ploče“ na pomoći u organizaciji i naravno pokroviteljima maratona, Gradu Pločama i Sportskoj zajednici Grada Metkovića. I na samom kraju,
ostavljamo posebnu zahvalu našim prijateljima i kolegama iz BK Metkovića i BK Ljubuškog te svim
ostalim sudionicima koji nas vjerno prate u svim našim aktivnostima.

Više fotografija pogledajte na Facebook stranici BK Relaks. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content