Kino ‘Pobjeda’ donosi filmove ‘Igre gladi: Balada pjevica i zmija’ i ‘Mjesto zločina’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković ovoga su tjedna na rasporedu dvije filmske projekcije ‘Igre gladi: Balada pjevica i zmija’ i ‘Mjesto zločina’.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

U četvrtak, 23. studenoga s početkom u 19.30 na rasporedu je film ‘Igre gladi: Balada pjevica i zmija’ – prequel mega uspješne franžise Igre gladi snimljen prema svjetskom bestseleru spisateljice Suzanne Collins.

Ovo su desete Igre gladi, smještene 64 godine prije prvog filma. Lucy Gray Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Coriolanus Snow je njezin mentor. Izgledi su protiv njega, Lucy ne predviđaju pobjedu, ali nakon što prkosnom pjesmom tijekom ceremonije žetve uspije zaokupiti pažnju cijelog Panema, Snow pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist.

Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snow i Lucy utrkuju se s vremenom kako bi preživjeli i otkrili tko je pjevica, a tko zmija.

U petak, 24. studenoga s početkom u 19:30 na rasporedu je film ‘Mjesto zločina’ –  crna komedija i kriminalistički triler o plaćenom ubojici, njegovom šefu Gordonu te posrnuloj vlasnici umjetničke galerije Patrice.

Gordon je, naime, član organizacije koja “pere” novac prodajom krivotvorenih umjetnina. No, galeristica nije ni slutila da će autor umjetničkih djela (čiji je autor zapravo ubojica Reggie Pitt) uskoro doživjeti ogroman uspjeh, a njegove krivotvorine, postati glavna tema u gradu.

 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content