NAJAVA – Magic Leon Show u Metkoviću

 

Pobjednik TV Showa Supertalent, Magic Leon sa svojim spektakularnim nastupom dolazi u Gradsko kulturno središte u Metkoviću.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Magic Leon Show izvest će u petak, 12. travnja s početkom u 18:30. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 9 eura, a na dan izvedbe 11 eura. Ulaznice možete kupiti u GKS-u Metković svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati ili online, klikom na poveznicu.

Energičan, zabavan i komičan nastup donijet će i poznatu maramu Bjelku koja će vas ostaviti bez daha svojim plesnim pokretima. Magic Leon Show prigodan je za svu publiku, od 5 do 105 godina.

Trikovi ovog mladog mađioničara jedinstveno su iskustvo, drugačije od mađioničarskih točaka koje smo dosad imali prilike gledati. Uz to, u Leonovim točkama upravo njegova publika ima glavnu ulogu. Svojim zabavnim programom za djecu, ali i odrasle, Magic Leon će sve razveseliti i nasmijati do suza.

Ukoliko želite doživjeti sat vremena neprestanog smijeha, postati glavna zvijezda showa i upoznati posebnu gošću Bjelku, požurite po svoje ulaznice!

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content