Potpredsjednik Vlade Branko Bačić u Dubrovniku uručio Odluke i ugovore o financiranju projekata diljem Županije vrijedne 8,2 milijuna eura

 

Potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić u petak je u Dubrovniku, u nazočnosti župana Nikole Dobroslavića i gradonačelnika Mata Frankovića, s predstavnicima jedinica lokalne samouprave iz DNŽ potpisao odluke i ugovore iz nadležnosti Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine ukupne vrijednosti 8,2 milijuna eura.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Time je označen početak radova na katastarskim izmjerama na području jedinica lokalne samouprave Dubrovačko-neretvanske županije. Također su dodijeljeni vrijedni ugovori za poticanje održivog povratka na potpomognutim područjima, odluke o dodjeli energetske obnove te odluke o izradi planova nove generacije, kao i transformacije postojećih prostornih planova uređenja.

Pročelnik Jedinstvenoga upravnoga odjela Grada Metkovića Ivica Popović tako je preuzeo Odluku o financiranju izrade Strategije zelene urbane obnove Grada Metkovića te Odluku o financiranju transformacije Prostornog plana uređenja Grada Metkovića.

Više pročitajte na stranici DNŽ.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content