Vikend u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Prvo pretkazanje’, ‘Miraculous Film’ i ‘Istjerivači duhova: Ledena prijetnja’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković za vikend su na rasporedu tri filmske projekcije – ‘Prvo pretkazanje’, ‘Miraculous Film: Pustolovine Bubamare i Crnog mačka’ i ‘Istjerivači duhova: Ledena prijetnja’.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

U petak, 19. travnja s početkom u 20 sati na rasporedu je horor ‘Prvo pretkazanje’ – dugo očekivani povratak jednog od najikonografskijih horor serijala svih vremena.

‘Prvo pretkazanje’ će publiku odvesti tamo gdje je sve počelo, u psihološki horor koji će otkriti tajne o rođenju pravog zla u prequelu istoimenog filma iz 1976. godine.

Radnja prati mladu Amerikanku koja dolazi u Rim kako bi započela svoj život služenja crkvi. Međutim, kada stigne na lokaciju, nailazi na tamu koja je toliko moćna da joj uzdrma vjeru te ju vodi prema zlokobnoj zavjeri.

U subotu, 20. travnja s početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Miraculous Film: Pustolovine Bubamare i Crnog mačka’, sinkroniziran na hrvatski jezik.

Obdarena magičnim moćima stvaranja, Ladybug (Bubamara) se mora ujediniti sa svojom suprotnošću, Crnim mačkom, kako bi spasila Pariz dok zlikovac radi kaos u cijelom gradu. Međutim, emocije se počinju preplitati sa herojstvom.

Ova uzbudljiva priča o čudesnom podrijetlu prati sramežljivu parišku tinejdžericu Marinette (Cristina Vee Valenzuela) dok počinje godinu u novoj srednjoj školi. Na putu kući, Marinette spašava mističnog starca koji joj daje čudesni dragulj, pretvarajući je u superjunakinju Ladybug (Bubamaru), obdarenu moćima stvaranja. U školi se Marinette zaljubila u Adriena (Bryce Papenbrook), zaštićenog sina modnog dizajnera milijunaša Gabriela Agrestea (Keith Silverstein). U međuvremenu, Adriena je transformirao još jedan čudesni dragulj u superjunaka Cat Noira (Crni mačak) – i Bubamara mu se počne sviđati, njegova suprotnost. Nesvjesni međusobnog pravog identiteta, dvojac se udružuje u borbi protiv superzlikovca Hawka Motha, koji je zapravo nitko drugi do Adrienov otac, koji traži kontrolu nad čudesnim draguljima kako bi vratio svoju ženu u život. Dok Hawk Moth sije kaos i razaranje po Parizu, talenti Ladybuga i Cat Noira stavljeni su na kušnju u žestokim borbama s njegovim podanicima. Ipak, pred njima su još veće kušnje. Može li Marinette, kao Bubamara, smoći hrabrosti vjerovati u sebe? Hoće li ovaj zvjezdani heroj i pomoćnik postati nešto više jedno drugome kada im skinu maske?

U subotu, 20. travnja s početkom u 20 sati na rasporedu je avanturistička komedija ‘Istjerivači duhova: Ledena prijetnja’. U filmu Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Spengler obitelj vraća se tamo odakle je sve počelo – kultni vatrogasni dom u New Yorku.

Spengler obitelj vraća se tamo odakle je sve počelo – kultni vatrogasni dom u New Yorku – kako bi se udružili s izvornim Istjerivačima duhova, koji su razvili tajni istraživački laboratorij kako bi hvatanje duhova doveli na novu razinu. Ali kada otkriće drevnog artefakta oslobodi zlu silu, novi i stari Istjerivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content