Subota u Kinu ‘Pobjeda’ – crtić ‘Nerazdvojni’ te sportska drama ‘Izazivači’

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 4. svibnja na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘Nerazdvojni’ i ‘Izazivači’.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

S početkom u 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Nerazdvojni’, sinkroniziran na hrvatski jezik. Od scenarista velikog hita ‘Priča o igračkama’ dolazi zabavna avantura dva nerazdvojna prijatelja, napuštenog plišanog medvjedića i lutka beskrajne mašte.

Kada se u starom kazalištu u parku ugase svjetla, lutke ožive. Među njima je Don, koji je umoran od toga da svaki dan glumi budalu. Sanja o tome da napokon postane pravi heroj i hrabro odlučuje otići iz kazališta i krene u otkrivanje velikog svijeta i vlastitog života! Na tom putovanju susreće Doggie Dog-a, napuštenu plišanu igračku koja želi postati rap zvijezda. To je početak velike avanture i prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge!

S početkom u 20 sati na rasporedu je drama ‘Izazivači’. Tashi, nekoć budućnost tenisa, trenirala je svog supruga Arta za uspjeh na Grand Slam turnirima. Kako bi ga izvukla iz niza poraza, tjera ga da igra na turniru niže razine tzv. Challenger, gdje će se suočiti s Patrickom, poraženim rivalom s kojim oboje imaju kompliciranu povijest.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content