Sretno Baby Lasagna, sretno Luka, sretno cijeloj mladoj ekipi!

 

Večeras u 21 sat počinje veliko finale Eurosonga. Hrvatski predstavnik Baby Lasagna sa svojom pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ nastupa 22. po redu.

Biba_baner
Đani Maršan-baner

Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić, trenutno je prema kladionicama najveći favorit za pobjedu na Eurosongu, a svojim nastupom u polufinalu oduševio je publiku u Malmö Areni u Švedskoj, ali i ljubitelje Eurosonga diljem svijeta. Kako god završilo večerašnje finale Eurosonga, mora se priznati kako je Baby Lasagna mnoge od nas ponajviše osvojio trudom, marljivošću i skromnošću. Neosporno je kako su on i cijeli njegov tim dali veliki trud kako bi nastup izgledao odlično i kako bi na najljepši mogući način predstavili Hrvatsku. A upravo su to i napravili! Zato nas posebno veseli što je član hrvatske delegacije naš Metkovac Luka Grgić – kreativni direktor nastupa koji brine na svaki detalj.

Ovim putem želimo još jednom poželjeti sreću Baby Lasagni, našem Luki i cijeloj mladoj ekipi koja nas je glazbom ujedinila.

Nažalost, kao i svake godine, za Baby Lasagnu ne možete glasovati iz Hrvatske. Ali, možete to napraviti ako ste izvan Hrvatske. Ako ste planirali glasati za Baby Lasagnu, možete to učiniti preko službene aplikacije Eurovision Song Contesta (ESC) ili preko internetske stranice www.esc.vote. Glasati se može i SMS-om i pozivom.
Poziv možete uputiti na broj 06155 + redni broj pjesme (23), a SMS na broj 666555 s rednim brojem pjesme (23).

Glasanje će biti otvoreno neposredno prije izvođenja prve pjesme, a zatvorit će se, prema procjeni, između 25 i 40 minuta nakon što se izvede zadnja pjesma, kako stoji na službenim stranicama.

Gledatelji iz zemalja koje ne sudjeluju na natjecanju već sada mogu glasovati za svoje favorite, a to će moći učiniti do početka nastupa uživo. Glasovanje za zemlje koje ne sudjeuju na Eurosongu ponovno će se u finalu otvoriti neposredno prije izvođenja prve pjesme i ostat će otvoreno do otprilike 25 i 40 minuta nakon posljednje izvedbe. Što bi značilo, ako ovo čitate iz primjerice BiH, koja ne nastupa na Eurosongu, a svoj glas želite dati Baby Lasagni možete to napraviti već sada.

Sretno naši!

Foto: Privatni album

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content