Subota u Kinu ‘Pobjeda’ – ‘Priča o leptiru’ i ‘Kaskader’

U Kinu 'Pobjeda' Metković u subotu, 27. travnja na rasporedu su dvije filmske projekcije - 'Priča o leptiru' i 'Kaskader'. 

 

U Kinu ‘Pobjeda’ Metković u subotu, 27. travnja na rasporedu su dvije filmske projekcije – ‘Priča o leptiru’ i ‘Kaskader’. 

U 17:30 na rasporedu je animirani film ‘Priča o leptiru’, sinkroniziran na hrvatski jezik. ‘Priča o leptiru’ je priča o avanturi, samospoznaji i herojstvu ispričana s puno humora čija je poruka da su naše razlike manje važne od emocija koje dijelimo, te da se upravo u nepovoljnim situacijama pokazuje naš pravi karakter.

Hrabri i simpatični, ali nespretni leptiri s jednim krilom, po imenu Patrick, krije se u prikolici mliječne trave kako bi krenuo na putovanje života. Zajedno sa svojim najboljim prijateljem, zabavnom gusjenicom Martyjem, i Jennifer, leptiricom koja se boji visina, Patrick će postati nevjerojatan heroj. No prije svega, mora se suočiti sa svojim strahovima, prihvatiti svoju jedinstvenost i pobijediti neprijatelje, boreći se protiv promjenjivih vremenskih prilika, ljudi i tri zle ptice željne osvete.

Butterfly tale [Priča o leptiru] | Službeni trailer | 2024

U 20 sati na rasporedu je komedija ‘Kaskader‘. Ryan Gosling u filmu je Colt Seavers, bivši vrhunski kaskader koji više ne može parirati mlađim kolegama, a i oporavlja se od nesreće u kojoj je  gotovo izgubio život, no kad ga zamole da se uključi u filmski projekt svoje bivše djevojke Jody Moreno (Blunt), vraća se u akciju. Poznato je da nevolja nikad ne dolazi sama, pa osim što radi za bivšu djevojku, nestaje glavni glumac u filmu (kojega glumi Aaron Taylor-Johnson), a Colt sve vještine koje koristi na setu, stavlja na raspolaganje kako bi ga pronašao.

Kaskader - Trailer 2 - U kinima od 25.4

Exit mobile version
Skip to content