Dalibor Milan ponovno izabran za predsjednika GO HDZ-a Metković

Metković, 23.11.2020. – Dalibor Milan ponovno je izabran za predsjednika GO HDZ-a Metković na unutarstranačkim izborima koji su, uz sve epidemiološke mjere, održani jučer.

Sve članice i članovi HDZ-a mogli su birati predsjednika i potpredsjednike gradske i županijske organizacije po načelu ‘jedan član – jedan glas’. Za potpredsjednike GO HDZ-a Metković izabrani su Robert Doko, Hrvoje Bebić i Davor Petković. Za predsjednika ŽO HDZ Dubrovačko-neretvanske županije izabran je Branko Bačić, a među izabranim potpredsjednicima ŽO je Žana Marević.

Metkovsko ljeto - baner
Metkovsko ljeto - baner

„Moram naglasiti kako mi je izuzetno drago da je za potpredsjednicu ŽO, uz ostale kandidate, izabrana i Žana Marević, a ja se zahvaljujem Gradskom odboru koji me predložio i članstvu moje stranke koje mi je ponovno dalo povjerenje i izabralo me za predsjednika GO HDZ-a Metković. Također, želim zahvaliti svim članovima na odgovornom ponašanju tijekom glasovanja“, istaknuo je Milan.

Podsjetimo, na prvi mandat na čelu GO HDZ-a Metković, Milan je izabran u prosincu 2016. godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije, u svibnju 2017., pobijedio je na lokalnim izborima.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content