Ivan Medić novi je igrač Metković – Mehanike

Metković, 8.12.2020. – Ivan Medić novi je igrač RK Metković – Mehanika, a ugovor je potpisao prošloga tjedna. Mladi Metkovac dosada je igrao u RK Split i RKHM Dubrovnik, a za novi klub je debitirao u subotu u Gradskoj sportskoj dvorani, u kojoj je Metković – Mehanika ostvarila pobjedu protiv Rudara iz Labina.

“Drago mi je vratiti se u Metković i igrati za svoj klub. U ekipu sam se lako uklopio obzirom da ih sve već poznajem, a sa velikom većinom sam i igrao. Sretan sam što smo slavili u prvoj utakmici nakon mog dolaska i nadam se da ćemo nastaviti taj niz“, rekao je Medić.

Metkovsko ljeto - baner
Mjesto tišine - Dan prvi- baner

Osim zbog novoga pojačanja, prošla utakmica je za Metkovce bila važna i zbog povratka ekipe nakon poraza i odgođene utakmice. Obzirom na odličan rezultat i veliki entuzijazam među igračima predsjednik Nikola Veraja nakon utakmice istaknuo je veliko zadovoljstvo.

“Htio bih i ovako čestitati momcima. Utakmica odigrana u subotu bila je za klasu bolja od svega dosada viđenoga. Spartanska borba za svaku loptu, svaki metar prostora, svih 60 minuta. To je jedini način da dođemo do zacrtanog cilja 2023. Htio bih istaknuti da su momci na ponos gradu i da je meni kao predsjedniku čast služiti im“, naglasio je Veraja.

U idućem kolu RK Metković – Mehanika gostuje u Trogiru, a utakmica je na rasporedu 12. prosinca.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content