Policajci donirali udruge „Leptirići“ i „Radost“ te Centar za rehabilitaciju Josipovac

 

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske već godinama prikupljaju novac koji se donira udrugama s područja županije.

Ove godine su, od prikupljenog novca, po želji štićenika Centra za rehabilitaciju Josipovac kupili higijenske potrepštine i pribor za njihov kreativan rad, a novac donirali Udruzi cerebralne i dječje paralize doline Neretve „Leptirići“.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Osim toga, policijski službenici Interventne jedinice policije ove Policijske uprave dodatno su se angažirali i prikupili novčana sredstva koja su donirali Centru za rehabilitaciju Josipovac i Udruzi osoba s intelektualnim poteškoćama „Radost“ koja se nalazi u Pločama. U ime svih policijskih službenika Interventne jedinice policije novac je donirao njihov zapovjednik Robert Đođo.

„Iako se radi o donacijama čija financijska vrijednost nije jako velika, na ovaj smo način željeli pokazati da se i skromnim donacijama možemo ujediniti i od srca pomoći onima koji trebaju našu pomoć i to ne samo financijsku, već i onu ljudsku kroz podizanje svijesti o važnosti brige o osobama s posebnim potrebama“, poručili su iz policije.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content