Prud i Vid pomažu stradalima u potresu

 

Vid i Prud poznati su kao mjesta koja uvijek imaju empatiju prema drugima, pa je tako i odaziv mještana u humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za stradale u potresu zaista velik.

Mladi iz Vida su jučer tijekom cijeloga dana primali, sortirali i ukrcavali donacije, a prikupili su proizvoda za gotovo tru puna kombija.

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

Velik odaziv je bio i u Prudu, a iz MNK Prud zahvalili su mještanima.

„Ovo nije ni MNK Prud ni udruga mladih, ni udruga starih, ovo je jedno  MALENO SELO VELIKIH LJUDI !!! Zahvaljujemo prije svega svim našim mještanima što su podržali ovu hvalevrijednu akciju prikupljanja pomoći u svim mogućim oblicima od hrane, slatkiša, hrane za bebe, dezinfizijensa, sredstava za osobnu higijenu, pelena, vlažnih maramica, vode, papira, odjeće, obuće, deka, posteljina, agregata, domaćih proizvoda, konzervi, tjestenine , neretvanskog mandarina, limuna, klementina i da ne nabrajamo čega sve još. I veliko hvala Pekarstvu ‘Metkovka’ na ustupljenom kombiju i paleti vode. Sve ovo što ste vi, dragi mještani i ostali dali od srca, sutra će dobiti oni kojima je to najviše potrebno, najugroženija sela  u Općini Lekenik prema kojoj naši vozači Gale i Gento kreću skupa sa još dva vozila iz Vida nešto iza ponoći.  Svima njima želimo sretan put, a ljudima na područjima pogođenim potresom još jednom: Nek ih čuva dragi Bog i da im se ovakve stvari više nikad ne dogode“, poručuju iz MNK Prud.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content