Metkovci su složni – „U 2021. najviše želimo zdravlje“

 

Napokon smo dočekali 2021. godinu. Iako na početku svake nove godine obično imamo različite želje i planove, od 2021. želimo samo jedno – da bude barem malo bolja i veselija od 2020.

Pitali smo Metkovce što žele u novoj godini.

„U novoj 2021. godini prije svega želim svima zdravlje. Želim da koronavirus nestane zauvijek i da nastavimo s normalnim životima. Svojim, ali i svim ostalim učenicima želim uspješnu školsku godinu i da je privedemo kraju na najnormalniji i najljepši mogući način“, rekla nam je učiteljica u Osnovnoj školi Stjepana Radića, Aleksandra Lukić Skelić.

Zdravlje najviše želi i dizajnerica nakita Tina Ključe Mihaljević.
„Od Nove ne očekujem ništa, a spremna sam na sve. To već iskustvo govori iz mene. A želje? Za početak nam svima želim pregršt zdravlja i dobrih ljudi. Dokle god imamo toga sve ostalo ćemo lako“, naglasila je Tina.

Godina nije bila jednostavna ni našim učenicima i studentima.
„Želim svima sretnu i zdravu 2021. godinu i da pandemija koronavirusa što prije završi, pa da se svi možemo vratiti normalnom životu. Nadam se da ćemo svi mi što prije dobiti priliku cijepiti se te time zaustaviti pandemiju i nastaviti realizirati svoje planove, družiti se, učiti i putovati. Također, želim i da se nastava na fakultetima odvija po normalnom modelu i nadam se da će se to u 2021. godini ostvariti“, rekao je student na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Luka Grgić.

Stručnjakinja za PR i vizažistica Marija Bošnjak također želi zdravlje, ali i ono što nam je u 2020. godini poprilično nedostajalo – više zabave.
“Od 2021. očekujem više zdravlja kako u obitelji tako i u svijetu, ali definitvno više mira i zabave. Zabava je ono što nam je svima u 2020. najviše nedostajalo pa očekujem da će nam ova Nova godina to i nadoknaditi”, ističe Marija.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content