Vikend u Kinu „Pobjeda“ – na rasporedu „Iza zatvorenih vrata“, „Duša“ i „Kako se riješiti Djeda Mraza“

 

U Kinu „Pobjeda“ Metković ovoga vikenda na rasporedu su tri filmske projekcije.

U petak, 8. siječnja u 19:30 održat će se projekcija prvoga snimljenog filma o koronavirusu pod nazivom „Iza zatvorenih vrata“. Film je snimljen za vrijeme karantene, na autentičnim lokacijama, prije samo nekoliko mjeseci.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

Radnja filma smještena je u blisku budućnost, u 2024. godinu, kada je svijet već nekoliko godina u pandemiji. Novi i brutalni zakoni dio su svakodnevnice, gradovi su podijeljeni u zone, a zastrašujući je virus razlog zbog kojeg ljudi nisu u bolnicama, već u posebnim karantenskim kampovima.  Nico (K.J. Apa) i Sara (Sofia Carson) su par koji se zapravo nikad nije uspio dobro upoznati zbog strogih mjera lockdowna. Kako bi konačno bili zajedno, Nico mora pronaći način da sigurno dođe do nje, unatoč policijskim mjerama na snazi.

U subotu, 9. siječnja u 18 sati na rasporedu je predivni animirani film „Duša“, sinkroniziran na hrvatski jezik. U središtu priče je Joe, učitelj glazbenog u osnovnoj školi, koji sanja postati jazz glazbenik. Uoči velikog nastupa koji bi mu mogao donijeti željenu karijeru Joe doživi nesreću zbog koje mu se duša odvoji od tijela. Joeova se duša želi i treba vratiti u svoj život, a na tom putu će mu pomoći tajanstveni lik „22”.

U subotu u 19:30 na rasporedu je još i božićni film kakav još niste pogledali – akcijska komedija „Kako se riješiti Djeda Mraza“ s Melom Gibsonom glavnoj ulozi. Kako bi spasio svoj posao koji je u zabrinjavajućem padu, Chris Cringle, poznat i kao Djed Mraz, prisiljen je na partnerstvo s američkom vojskom. Pogoršavajući stvari, Cringle se uplete u smrtonosnu bitku protiv visoko kvalificiranog atentatora, kojeg je unajmio razmaženi 12-godišnjak nakon što je u čarapu dobio komad ugljena.

Filmske projekcije u Kinu „Pobjeda“ održavaju se u skladu s epidemiološkim uputama i mjerama Stožera za civilnu zaštitu.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content