Jelena Kešina: „Atmosfera u ekipi je dobra, u drugom dijelu sezone cilj je skupiti minimalno devet bodova“

 

Nogometašice Neretve započele su s pripremama za proljetni dio sezone 1. HNL za žene. Trenutno se s devet osvojenih bodova, nalaze na šestom mjestu tablice.

Iako prijelazni rok još nije završen, već se sada zna da su ostale sve cure koje su nastupile u jesenskom dijelu, a trener Ante Markota može računati i na četiri kadetkinje koje su se priključile seniorkama, Gabrijelu Martinović, Petru Vladimir, Gloriju Falak i Josipu Vego.

Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Među pokretačima ekipe zasigurno je dugogodišnja vratarka Neretve, kapetanica Jelena Kešina koja se osvrnula na prvi dio sezone te iznijela svoja očekivanja za nastavak.

„Prvi dio je bio jako težak, s obzirom smo imali teška gostovanja, ali i teške domaće utakmice. U drugom dijelu očekujem da ćemo popraviti igru, skupiti barem još devet bodova, ako ne i više te osigurati ostanak u 1. HNL. Atmosfera u ekipi je dobra, a pogotovo sada kada nam dolazi još cura iz kadetske lige“, ističe Kešina.

Nastavak natjecanja 1. HNL za žene planiran je za 14. ožujka, a seniorke Neretve će prije toga odigrati zaostalu utakmicu s Viktorijom te susret hrvatskoga kupa.

Prema trenutnim epidemiološkim mjerama natjecanja se održavaju bez publike, koja je nogometašicama Neretve izrazito važna.

„Publika nam je vrlo važna. Kako na domaćim utakmicama, tako i na gostujućim. Naime, imamo mnogo ljudi iz Metkovića koji nas prate na gostovanjima u Zagrebu, Splitu i ostalim gradovima. Ne možemo protiv mjera, ali nadamo se da ćemo ostatak sezone odigrati ispred gledatelja“, naglasila je Kešina.  

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content