RK Metković – Mehanika: ekipi se pridružili Julio Jelavić i Josip Čutura

 

U prostorijama RK Metković – Mehanika održano je potpisivanje ugovora za nadolazeći nastavak sezone, a ekipi su se pridružili Julio Jelavić i Josip Čutura.

Dvadesetogodišnji Julio Jelavić odrastao je u RK Metković, a igračko iskustvo stekao je i u prvoligašu RKHM Dubrovniku iz kojega se vratio u svoj grad.

„Zahvalan sam na povjerenju koje su mi dali čelnici kluba i sretan sam sto ću s njima zaigrati ovu sezonu. Bio sam tu još i na pripremama, dobro se infiltrirao u već poznatu ekipu. Uvijek je poseban osjećaj igrati za svoj grad“, istaknuo je Jelavić.

Osim njega, iz druge bundeslige HSG Krefelda dolazi 26-godišnji Mostarac Josip Čutura poznatiji kao deseti najbolji strijelac u povijesti SEHA lige. Bivši je igrač Izviđača iz Ljubuškog s kojim je tri puta osvojio prvenstvo Bosne i Hercegovine, a 2019. godine je to učinio kao kapetan ekipe.

„Ponosan sam sto dolazim u klub bogate rukometne povijesti, a posebno što to činim u zrelim igračkim godina. Iako vizija i planovi kluba ne odgovaraju ligi i mjestu na tablici, spremno sam prihvatio izazov koji su mi izložili čelnici kluba te ću svojom igrom na terenu to i dokazati”, kazao je Čutura.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content