Virtualno motivacijsko predavanje „Kako povećati motivaciju i samomotivaciju“

 

U sklopu svog programa aktivnosti na temu „Kako uspjeti u Post-Covid vremenu“, Centar za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno motivacijsko predavanje „Kako povećati motivaciju i samomotivaciju“ koje će se održati u četvrtak, 04. veljače 2021. godine s početkom u 10 sati.

U posljednjem u nizu predavanja prof. dr. Velimira Sriće, obradit će se teme:

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner
  • teorija i modeli motivacije;
  • pet temelja uspješnog motiviranja;
  • motivacijsko vođenje sastanaka; poticanje inicijativnosti, izricanje pohvale;
  • strategija isprike;
  • upozoravanje na greške, stvaranje poticajnih međuljudskih odnosa.

O predavaču

Predavač je prof. dr. Velimir Srića, renomirani stručnjak iz područja leadershipa koji je kao profesor imao prigodu i čast odgajati neke od najuspješnijih menadžera i poduzetnika u Hrvatskoj, regiji, SAD-u  i Kini. Jedan je od pionira promicanja razvoja kreativnosti u Hrvatskoj i ekspert Svjetske banke za Change Management.

Prof. dr. Velimir Srića završio je Ekonomski fakultet i magisterij na FER-u. Kao Fulbrightov stipendist stekao je MBA na Columbia University, New York i doktorat iz menadžerske informatike. Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost, Predsjednik Komiteta za znanost, tehnologiju i informatiku i član Hrvatske vlade. Bio je Jedan od osnivača Hrvatsko-američkog društva i Hrvatskog europskog pokreta. Počasni je član HHO i hrvatskog ogranka Rimskog kluba. ​Dobitnik je Gerald Ford stipendije i Eisenhower Fellowship, nagrada Zlatno pero društva novinara Hrvatske i Josip Juraj Strossmayer za znanost.

Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:

– poveznice:  https://forms.gle/WrZH5GdgdrSyDbaK6

– maila: dcp@dcp.hr

– telefona: 020/418-401

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content