Dr. Nikica Hajvaz kandidat Mosta za gradonačelnika Metkovića

 

Dr. Nikica Hajvaz kandidat je Mosta za gradonačelnika Metkovića na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 16. svibnja.

Svoju kandidaturu istaknuo je danas na konferenciji za medije na kojoj su, osim njega, bili i Mostovi saborski zastupnici Božo Petrov i Nikola Grmoja.

Back to black_baner
Back to black_baner

Dr. Hajvaz javnosti je dobro poznat kao dugogodišnji radiolog u Domu zdravlja Metković, a na konferenciji za medije je istaknuo svoje razloge zbog kojih se odlučio u utrku za gradonačelnički mandat.  

„Htjeli vi to vidjeti ili ne, Metković desetljećima nazaduje. Gube se radna mjesta, mladi i sposobni napuštaju grad, a svoje ostvarenje traže u drugim sredinama, jer se u ovom gradu malo što može napraviti bez članske iskaznice. Umjesto da smo grad malih i srednjih tvrtki, nas iznad vode drži samo činjenica da je većima radnih mjesta u obrazovanju, policiji, zdravstvu, sudstvu, gradskim i županijskim službama koje se financiraju iz raznih proračuna. Metković u ovakvim okolnostima ne pruža uvjete stvaranja novih vrijednosti kakve je nekada stvaralo jako gospodarstvo grada Metkovića. Uvjeren sam da naši sugrađani vide da smo u slijepoj ulici. Nemali broj sugrađana boji se javno istupiti i reći svoje mišljenje jer ih je strah za vlastitu egzistenciju. Po meni to nije normalno i baš zbog toga sam se odlučio kandidatirati te pozivam svoje sugrađane da me podrže“, kazao je Hajvaz.

Na novinarski upit o konkretnim ciljevima koje je postavio te koje će realizirati ako pobijedi na izborima, Hajvaz je odgovorio:

„Ciljeve, plan i program ćemo predstaviti kada za to dođe vrijeme. Imamo jedan globalni, opći cilj koji ćemo mi sažeti kroz programe i projekte te ga dovesti ga do realizacije. Projektom po projektom“, naglasio je Hajvaz.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content