U Dječjem vrtiću Metković održana edukacija “Uspješan vrtić”

 

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, 5. i 6. veljače 2021. godine u sklopu provedbe projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković” UP.02.2.2.08.0020 održana je edukacija “Uspješan vrtić”.

Edukaciju je održala Sanja Brajković, psihologinja i  ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta “Korak po korak” iz Zagreba, a prisustvovali su ravnateljica, stručni suradnici  i odgojitelji Dječjeg vrtića Metković.

Želja_baner
Napoleon_baner

Razvoj kulture vrtića u kojoj se djelatnici međusobno podržavaju u cilju unapređenja prakse i u kreiranju zajedničke vizije razvoja, osnovni je cilj ove edukacije. Ona istodobno odgovara na pitanja kako voditi tim vrtića na putu kompleksne, osobne i profesionalne promjene, kako postavljati realne i konkretne ciljeve unapređenja rada i postati djelotvorniji te kako izraditi akcijski razvojni plan za poboljšanje djelotvornosti vrtića.

Projekt „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020  provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog   socijalnog fonda u stopostotnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content