Gradu Metkoviću odobreno 400 tisuća kuna za projekt rekonstrukcije Gradske tržnice

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU odobrilo je Gradu Metkoviću 400 tisuća kuna za projekt rekonstrukcije Gradske tržnice.

Javna nabava za izvođenje radova je u tijeku, a radovi će započeti nakon okončanja postupka izbora izvođača.

Tko je ovdje lud- baner
Brzi i neustrašivi_ baner
Bob Marley

Projektom se planira uklanjanje postojećih montažnih objekata na gradskoj tržnici te izgradnja nove građevine javne komunalne namjene čime će mala tržnica dobiti potpuno novi i moderniji izgled.

„Tržnica je srce našega grada i mjesto gdje rade vrijedni ljudi! Jedva je čekam vidjeti u novome izdanju kojim će biti na ponos svima nama“, istaknuo je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Građevina je složena i sastoji se od dva dijela ulaznog portala te zgrade tržnice. Ulazni portal je smješten s južne strane prema Ulici Ivana Gundulića u Metkoviću, a formiran je od natkrivenog prolaza te dva poslovna prostora na suprotnim stranama prolaza.

Zgrada tržnice je jednoetažna (prizemlje). Funkcionalno je formirana od dva dijela –  zatvorenog i otvorenog (natkrivenog) dijela. Unutar zatvorenog dijela su smještena četiri poslovna prostora, ostave te sanitarni čvor. Otvoreni (natkriveni prostor) okružuje sa svih strana zatvorene dijelove zgrade. Na otvorenom prostoru se predviđaju štandovi za prodaju poljoprivrednih proizvoda.

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content