Potpisan Sporazum o partnerstvu RK Metković – Mehanike i RK Jajce

 

U trofejnoj dvorani metkovskog rukometa danas su predsjednik RK Jajce gospodin Mensur Alkić i predsjednik RK Metković-Mehanika gospodin Nikola Veraja potpisali sporazum o sportskom partnerstvu.

Ugovori su potpisani u cilju suradnje rukometnih škola i usavršavanja igrača kojim je uspostavljena suradnja dvaju klubova. Sporazum se odnosi na područje izobrazbe mladih ljudi koji se bave rukometom u smjeru izvrsnosti. Na taj način će se mladi igrači do punoljetnosti afirmirati u RK Jajce, a potom dolaziti na rukometno usavršavanje u RK Metković-Mehanika.

Kao prvi u nizu u Klub je stigao juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine 18-godišnji lijevoruki bek Antonio Radić.

“Posebno sam ponosan sto je jedan klub sa 65 godina rukometne tradicije u ovom slučaju Rukometni klub Jajce dao povjerenje upravo Metkoviću da svojim rukometnim znanjem nadograđuje i usavršava rukometne talente. Veliko Hvala svim trenerima i sportskim djelatnicima vezanim za metkovski rukomet od gospodina Zdravke Vučičevića i pokojnog profesora Brace Volarevića do danas jer je ovo ujedno i zahvala za njihov rad”, rekao je predsjednik RK Metković – Mehanike Nikola Veraja.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content