Nastavlja se ulaganje u sportsku infrastrukturu, uskoro umjetna trava na pomoćnom igralištu

 

Grad Metković nastavlja s ulaganjem u sportsku infrastrukturu, a na redu je pomoćno igralište NK Neretve.

Naime, na pomoćnom igralištu trenira oko 350 korisnika svih uzrasnih kategorija, većinom iz NK Neretva i ŽNK Neretva. Međutim, zbog neadekvatne drenaže, poslije svake kiše teren poplavi, pri čemu su otežani uvjeti za treniranje.

Prvo pretkazanje-baner
Miracolues_baner
Istjerivaci_ baner

S obzirom da iz Grada žele osigurati adekvatne i kvalitetne uvjete za treniranje svih sportaša, a ponajviše djece, Hrvatskom nogometnom savezu uputili su molbu za donacijom umjetne trave, a istovremeno, iz gradskoga proračuna, osigurali sredstva za sve pripremne radnje koje su preduvjet za postavljanje umjetne trave.

Nastavno na zamolbu Grada, jučer su u Metkoviću boravili predstavnici HNS-a, izvršni direktor Marijan Kustić i voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš. Predstavnici HNS-a obišli su teren u pratnji gradonačelnika Dalibora Milana, zamjenika ravnateljice Ustanove za kulturu i sport Metković Ante Zovke, predsjednika NK Neretva Damira Jerkovića te predsjednika ŽNK Neretva Stanke Vidovića, koji su ih upoznali sa stanjem.

Nastavno na njihov posjet, uskoro se očekuje pozitivan odgovor na zamolbu te potpisivanje predugovora za postavljanje umjetne trave.

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content