Srećko Ćelić kandidat Mosta za načelnika Općine Kula Norinska

 

Srećko Ćelić kandidat je Mosta za načelnika Općine Kula Norinska. 

Ćelić je diplomirani pravnik, otac četvero djece te vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva koje od 2008. godine uspješno posluje na razini cijele Hrvatske, prenosi portal like metković. 

Back to black_baner
Back to black_baner

“U zadnjih 5 godina iz naše općine od nepunih 2000 stanovnika njih 200 je iselilo van u potrazi za poslom i boljim životom. Kroz naš mandat fokus će nam biti na donošenju niza demografskih mjera i potpora za mlade da ostaju živjeti u našoj općini, baviti ćemo se konkretnim stvarima za razvoj svih dijelova naše općine, naročito Krvavca 2 gdje općina zadnjih 10 godina osim igrališta zaraslog u travu nije ništa napravila. Prilikom dodjele poslova poput raznih projekata i javnih radova koje velikim dijelom sufinancira EU stranačka iskaznica neće biti preduvjet za dobivanje poslova”, izjavio je Ćelić.

Čelnik Mosta i kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije Božo Petrov je izjavio kako je Most u proteklim izborima ostvarivao zavidne rezultate u Općini Kula Norinska te da smatra da Srećko Ćelić i ljudi u Mostu imaju snage i želje za promjene u svojoj sredini. 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content