Velika pobjeda rukometašica Metkovića u utakmici sa Zadrom

 

Rukometašice Metkovića ostvarile su veliku pobjedu u utakmici protiv Zadra koja je završila rezultatom 23:28. 

Najefikasnije u redovima Metkovki su bile Petra Obšivač s postignutih osam te Anđela Sušak i Andrea Jarak sa šest pogodaka. Precizne su bile i Marta Vidović sa četiri, Petra Gustin s dva te Sara Vatović i Katarina Mikulić sa po jednim pogotkom.

dina_baner
Zemlja loših

“Nakon jučerašnje pobjede u Zadru, protiv istoimenog kluba, već od sutra kreću pripreme za domaću utakmicu protiv Marine Kaštela (27.3). Do kraja ove prvenstvene sezone, još nas očekuje zaostali domaći susret protiv Splita, gostujuća utakmica protiv Hotela Makarska(10.4) i na kraju na svom terenu sa Orkanom iz Omiša (17.4).
Bez lažne skromnosti u svim preostalim utakmicama idemo na pobjede. Time bi smo ostvarili jedan od najboljih rezultata zadnjih sezona i odličan uvod za iduću godinu, kada klub slavi 50 godina postojanja, što nas svrstava među najstarije gradske klubove i najstarijim ženskim klubom u Gradu. Naravno, iduće godine taj veliki jubilej, ćemo nastojati što bolje uveličati, prisjećajući se svih onih koji su pridonijeli uspjesima i dugovječnosti ŽRK Metkovića”, poručili su iz Kluba. 

Foto: arhiva/ ilustracija 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content