Josip Talajić kandidat Mosta za zamjenika gradonačelnika Metkovića

 

Josip Talajić kandidat je Mosta za zamjenika gradonačelnika Metkovića na predostojećim lokalnim izborima koji će se održati u svibnju. 

Njegova kandidatura predstavljena je danas na konferenciji za medije na kojoj mu je podršku dao i Mostov kandidat za gradonačelnika dr. Nikica Hajvaz. 

Ane Paška_ baner
prica-o-leptirza baner
Kaskader_ baner

“Drago mi je što je gospodin Talajić prihvatio kandidaturu i mislim da u njemu imam izvrsna suradnika. Dokazao se i dokazuje u realnom sektoru i iznimno će mi pomoći u promišljanju gospodarske budućnosti Metkovića. S njim sam dugo razgovarao o stanju u Metkoviću i zajednički smo zaključili da našemu gradu treba jedna gospodarska inicijativa, koju ćemo zajednički ostvariti”, istaknuo je dr. Hajvaz. 

Josip Talajić rođen je 1963. godine u Metkoviću gdje je i završio osnovnu školu. Srednju školu završio je u Čapljini, a diplomirao je na Agronomskom fakultetu u Sarajevu. Nekoliko godina je radio u metkovskome poduzeću Poduh, nakon čega je otišao u poduzetničke vode. Bio je dugogodišnji član Metkovskoga amaterskoga kazališta, a u mlađim danima igrao je za Malonogometni klub “Narona”. 

Na današnjem predstavljanju istaknuo je nekoliko motiva za svoju kandidaturu. 

“Već iz moje biografije mogu se naslutiti moji motivi za prihvaćanje kandidature. Kao zamjenik gradonačelnika nastojat ću vratiti stari sjaj Metkovskome amaterskom kazalištu. Nadalje, s obizrom da smo i ja i dr. Hajvaz bivši sportaši, smatramo da sport traba odvojiti od politike te ga vratiti sportašima. I najvažniji motiv mi je taj što s budućim gradonačelnikom želim okupiti naše sugrađane koji imaju iskustva u poduzetništvu i obrtu i s kojima ćemo promišljati o budućnosti Metkovića u kojemu ima mnoštvo neiskorištenih prilika. Posebno ćemo raditi na stvaranju poduzetničke klime te motivirati i stimulirati mlade da se svojim znanjem uključe u realni sektor te da u Metkoviću imamo što više svoga proizvoda. Tako će biti više novca za kulturu, socijalnu skrb te brojne druge udruge koje oplemenjuju naš grad”, kazao je Talajić. 

 

 

Vezane vijesti

Najnovije vijesti

Kategorije

Skip to content